maanantai 2. tammikuuta 2012

Työpaikalta kotiin

Tammikuu pitäisi olla peruskestävyyden aikakausi. Nyt pitäisi siis harrastaa punttailua, pallolajeja ja muuta sälää. Jostain syystä tämä ei kuitenkaan tunnu kovin mielekkäältä. Pääsin uudestaan juoksuharrastuksen pariin  vasta vuosi sitten ja vieläkin tuntuu siltä että nopeutta pitäisi saada lisää. Tämän takia olenkin yrittänyt pysyä kolmen lenkin viikkotahdissa joka tarkoittaa yhtä 5km hidasta lenkkiä, yhtä samanpituista nopeatempoista tai intervallijuoksua (tai fartlek) ja yksi pidempi, mielellään yli 10km lenkkiä.

Eilen ohjelmassa oli 5km hidas joten laitoin lenkkarit jalkaan ja lähdin sohimaan työpaikalta kotiin. Sohjoista ja paikoin liukasta oli mutta Salomonin talvikengät toimivat kun unelma. Tosin jalat olivat muussia sunnuntaisen nopean lenkin jäljiltä. 5km aikaan 34min ei ole mikään saavutus mutta 7min/km on kuitenkin sopiva hidasta lenkkiä ajatellen. 

Käytän juostessa Iphone 4s:ää ja Runtasticia. Kuten arvata voi niin Iphonen GPS palikka ei ole yhtä tarkkaa kun juoksemiseen tarkoitettu Garmin, Polar tai muu vastaava mutta tällaista jälkeä ei kuitenkaan saisi syntyä:


Matka oikeasti siis 5km. 
Alex

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti