perjantai 6. tammikuuta 2012

Juoksu, välipäivä vai muu?

Tekisi meli mennä lenkille tänään taas, mutta olen huomannut ettei jalat oikein tykkää siitä että menen lenkille kaksi päivää peräkkäin. Silti tekis mieli.

Pitäisi varmaan löytää joku muu harrastus joka tuksi juoksemista, kuten Pilates, Jooga tai joku muu keskivartalonhallintaa parantava laji, mutta kynnys mennä ohjatulle tunnille on tosi korkea. Tiedän että se on vain ensimmäinen tunti joka on kauhea, mutta silti...
Ehkä voisin mennä salille polkemaan crosstrainerilla tai kuntopyörällä. Tai siten vain pitää rehellisen välipäivän ja levätä viikonlopun pitkää lenkkiä varten.

valintoja, valintoja...

/Sofia

2 kommenttia:

  1. Mulla on ollut vähän sama juttu, että juoksun rinnalla pitäisi olla jotain muutakin. Mä pyöräilen paljon vuodenympäri ja sehän sopii todella hyvin juoksijoille mutta millekkään ohjatuille tunneille eikä kuntosalille tule mentyä.

    VastaaPoista
  2. Mun fillari hajosi samaan aikaan kun jäin äitiyslomalle, ja sen jälkeen sellaiselle ei ole oikein ollut käyttöä kun rattaita on pitänyt työntää. Nyt kun taas kuljen matkoja ilman lapsia niin olisi todella tarpeen, mutta en ole saanut uutta vielä hankittua. Hankintalistalle siis!

    VastaaPoista