lauantai 14. tammikuuta 2012

Sisäisen luovuttajan taltuttaminen

En ole juossut ulkona viikkoon. Edellinen oikea lenkki oli viikko sitten samanlaisessa kelissä kuin nyt. -9 ja paljon lunta. Palelin koska oli liikaa päällä (hiki=kylmä kun ulkona on pakkasta) ja askel tuntui tosi oudolle kun oli nastat jalassa. Ja niistä huolimatta alskel lipsui ja juoksu oli raskasta. Odotetusta pitkästä lenkistä tuli 5km ja loput tän viikon lenkeistä ovat olleet samanmittaisia mutta juoksumatolla. Fail.

Nyt on aika ryhdistäytyä. En halua mennä salille (siellä haisee ihan oikeasti) vaan haluan raitista ilmaa ja päivänvaloa. Tänään pitää mennä ulos juoksemaan. Katsotaan nyt miten pitkälle lenkille...

/Sofia

2 kommenttia:

  1. Mulla on kans nastalenkkarit. Juoksin niillä pari kertaa ja sen jälkeen oon pitäny juoksemisesta taukoa aina kun kelit on sellaiset että pitäisi nastoilla juosta. Uusiin kenkiin pitää tieysti aina tottua ja ehkä joku toinen kenkämerkki olisi ollu mulle parempi mutta siitä huolimatta, nastat saa jatkossakin kerätä rauhassa pölyä.

    Suomentalvi nyt ei vaan oo se kaikkein ihanteellisin juoksemiseen että älä nyt ota luovuttaja fiilistä ollenkaan. Säälle ei oikein mitään voi joten kannattaa tehdä sellaisia harjoituksia kun voi eikä siinä sisällä treenamisessa oo mitään pahaa huonolla säällä. Jos juokseminen ei ulkona tunnu hyvältä niin teet vaikka pitkän reippaan kävelylenkin että pääset ulos ja kunnon treeni sitten sisällä. Kun kelit muuttuu paremmaksi niin on ihan eri fiilis juosta ulkonakin sitten.

    Ei se talvi ikuisesti kestä kuitenkaan, onneksi :)

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Reipas kävely olikin kiva ehdotus! Jos otta vielä rattaat mukaan "painoksi" niin varmasti tuntuu jossain!

    VastaaPoista