torstai 19. tammikuuta 2012

auts!

Oli tarkoitus juosta mäkivetoja eilen, mutta sain vihdoin ikioman harjoitusohjelman juoksuvalmentajalta, joten eikun hommiin ajattelin.

Ohjelmassa oli 2 km alkuverryttely + 3x100m koordinaatiojuoksua+3x1000m intervallit n. 5.55-6.15 min/km vauhtia +2km loppuverryttely.

Alku sujui loistavasti, koordinaatiojuoksut (100m kiihtyvä vauhti siten että viimeiset 50m juostaan melkein niin kovaa kuin pystyy), mutta sitten oli tuhansien vuoro.

Rasitus tuntui ihan sietämättömän kovalta ja sai todella tsempata että sai vauhdin pysymään oikeilla lukemilla. Toka tonni oli vähän parempi, mutta silti juoksin verenmaku suussa laskien sekunteja.

Toisen intervallin jälkeen tajusin että gps-kelloni laskee vauhdin niin että se ottaa viimeisen kilometrin keskivauhdin eikä varsinaisen reaaliaikaisen vauhdin. tämä siis tarkoittaa että sekä mun juostu 1000m ja 2 minuutin kävelyosuuden keskivauhti oli 6 min/km, ei pelkkä juoksuosuus.

Kolmannen intervallin juoksin niin että nollasin kellon ajanoton ja sain huomata että 5.30 vauhti tuntui oikein leppoisalta verrattuna edelliseen rääkkiin.

kotona tietokoneelta tarkistin että ensimmäiset intervalit tuli juostua vauhdissa 4.40-5.10, eli yli minuutin nopeammin kuin ohjelmassa.

Tänään moka tuntuu oikein mukavasti reisissä ja pohkeissa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti