perjantai 6. tammikuuta 2012

Pyramidi hoidettu

Lähdin siis Lauttasaaren kentälle pyramidi-intervalleja juoksemaan. 3km sinne ja yhtä paljon takaisin oli ehkä liikaa kun siihen ynnää vielä 400m+800m+1200m+800m+400m. Lihaksissa tuntuu. Itse pyramidi-menetelmä oli ainakin meikäläiselle toimiva ja juoksin intervallit jopa hieman nopeammin kun oli tarkoitus. Tosin heti tuli noottia Sofialta. Peruskuntokaudella ei muka saisi vetää itsensä ihan piippuun. Oikeassa varmaan on, Sofia kun juoksee järkevämmin kun minä. Kentällä oli jopa ruuhkaa kun Vibrameissa kiitävä heebo liittyi joukkoon. Nopea kundi. Lauttasaaren kenttä on muuten mainio harjoittelupaikka, hyvin harvoin ruuhkaa ja ihan ok rata vaikka alusta onkin hiekkaa. 
Päivän juoksuasua ei voi muuta kun kehua. SOC:in talvipaita oli loistava hankinta ja vielä halpa. Stadiumista niitä saa. Ipuhelin saa taas noottia, mikään ei mennyt oikein paitsi aika. Matka heitti aivan liian paljon.

2 kommenttia:

  1. lainattu:
    "Lauttasaaren kenttä on muuten mainio harjoittelupaikka, hyvin harvoin ruuhkaa ja ihan ok rata vaikka alusta onkin hiekkaa. "

    Onko kenttä siinä Länsiväylän oikealla puolella Espoon suuntaan mentäessä?

    VastaaPoista