perjantai 18. tammikuuta 2013

Curryn voimalla eteenpäin

Työviikko on takana ja edessä rankka viikonloppu. Rankka sen takia että juokseminen on jäänyt todella vähiin tällä viikolla. Nyt on siis otettava kiinni. Urakka alkoi tänään siitäkin huolimatta että pakkasasteita oli 16. Chicken Korma siis pannuun muhimaan ja äijä lenkille. Edessä 4 x 5min sellaista 4,50 - 5,10min/km vauhtia. Lämmittelyn ja ekan intervallin aikana jäätyi nenä, sormet ja loput naamasta. Kolmen kilsan jälkeen huomasin että lämpö oli hiipinyt puseroon ja kylmyys ei enää vaikuttanut. Tästä eteenpäin pidänkin pakkasrajan miinus kahdessakymmenessä. Loput lenkistä olikin sitten yhtä juhlaa (no ehkä hieman liioteltua) ja homma kunnialla kotiin. Huomenna tempojuoksu ja sunnuntaina pitkä. Toivotaan että kroppa kestää ja että nuoremman vatsatauti ei tule morjenstamaan.

Jos joku kaipaa Korman reseptiä niin kommenttia peliin.


2 kommenttia:

  1. Hyvä intervaltreeni siis! Vau! Millainen toi sun tempojuoksu huomenna on? Ja anna tulla korman ohjetta, kelpaa aina! :)

    VastaaPoista
  2. Huominen tempo on tyyliä 5km + 3km. Eli ekat neljä pitäisi mennä lähelle kilpavauhtia, eli sellaista 5,10-5,20min/km ja seuraavat kaksi noin 5min/km. Lepoa välissä on 3min. En ole ennen tehnyt tempoa tällei jaksotettuna mutta kerta se on ensimmäinen. Käskystä kormaa. Kohta.

    VastaaPoista