keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Ei kerrottavaa eikä kehuttavaa

Sofia on jo jonkun aikaa saanut Runners World nimistä lehtiä kotiovelle tuotuna. Juttuja riittää sekä harrastelijoista ja ammattilaisista mutta kuten yleensä, tässäkin ollaan "hitaita" silloin kun kympin tulos on päälle 35min. Aika kaukana meikäläisen arkipäivästä siis. Onko jollain teillä kokemuksia kotimaisesta Juoksija-lehdestä? Kannattaisiko siihen tutustua?

Juoksuviikosta ei kerrottavaa eikä kehuttavaa. Aika hiljaista on ollut. Jaksaminen vähän maassa. Tänään tennistä, huomenna pitkä duunipäivä ja perjantaina kuulemma sikakylmää. Taitaapi juoksemiset jäädä viikonloppuun.


3 kommenttia:

  1. Juoksijalehti on tosi hyvä mun mielestä! Paljon hyviä juttuja myös peruskuntoilijalle! Toki suurimmaksi osaksi se on aika vakavamielinen, mutta silti kattava! Tykkään ja voin suositella! Lisäksi juoksijakortilla saa alennusta tapahtumista ainakih ;)

    VastaaPoista
  2. Jep. Pitäisi ehkä tutustua. Ainakin juoksijakortti kiinnostaa.

    VastaaPoista
  3. Itse olen ostellut Juoksijaa nyt irtonumeroina, mutta saattaapi olla että pitää tilata. Itse pidän lehden linjasta, jonka mukaan jokaiselle jotakin. Juoksufoorumilla nuo kokeneet juoksijat vähän valittavat lehden tasosta, mutta tällaiselle kuntoilumielessä lenkipolkua kuluttavalle lehdessä on aina paljon asiaa. Astetta Runners Worldia kevyemmin, mutta silti vakavasti, asiaan suhtautuva julkaisu. Voin kyllä suositella.

    VastaaPoista