tiistai 29. toukokuuta 2012

Äijä on ennätysvauhdissa

Viikonlopun pitkän lönköttelyn jälkeen päätin kokeilla hieman vauhdinlisäystä taas tänään. Tarkoitus oli juosta 5,25min/km vauhtia kahdeksan kilsan lenkki duunista kotiin. 5,25min/km on se vauhti mitä olisi tarkoitus pitää puolikkaalle 16.6.

Juoksu rullasi hyvin, ja vaikka jalat olivat hieman painavia niin hengitys pysyi jokseenkin rauhallisena ja alamäet auttoi pitämään pulssia suht matalana. En voi väittää että olisi ollut kivaa koko ajan mutta lopputulosta huomioon ottaen niin pitää olla enemmän kuin tyytyväinen. Keskivauhtu oli nimittäin jopa alle 5,20min/km, tarkalleen 5,18min/km.

Tätä valmennussuhdetta Sandra Erikssoniin ei voi ylistää liikaa. Sandran vinkit ja eteenkin Sandran kannustus on niin huippua että parempaa ei löydy mistään. Ainiin - Sandralla on myös uudet kotisivut. Kannattaa tsekata.  Ja kaikki stadikalle 30.6 kannustamaan Sandraa EM-mitaleille!

-Alex

1 kommentti:

  1. Himla bra jobbat idag, det är då det går sådär som löpning är som bäst! :) Och jag blir så glad av de fina orden, men oavsett vad jag säger åt dig så är det ändå du som gör jobbet och dina ben som springer! Heja heja heja!

    VastaaPoista