lauantai 24. maaliskuuta 2012

YH-viikonloppu ja juoksijaguru

Sofia on maratonleirillä ruotsalaisen juoksijagurun (Anders Szalkai) kanssa. Tätä ajattelimme lasten kanssa juhlia (no ei nyt sentään) lähtemällä eläinmuseoon. Ja huomenna toiveena on viikon pitkä lenkki jos suinkin tuo lastenvahtiosuus hommasta hoituu. Tosin eilen nenä rupesi valumaan vähän liiankin tiuhaan joten tuo "pikkuflunssa", jonka jo luulin johtuvan katupölystä, näyttäisi sittenkin olevan ihan rehti flunssa.

Flunssan kannalta eiliset 4 x 1000m intervallit taisivat olla vähän liikaa. Kaiken lisäksi juuri päivitetty Runtastic tilttasi kesken kaiken joten sain vain kahdesta ensimmäisestä intervalleista ajan. Tarkoitus oli juosta nuo 5min/km pintaan ja ainakin ensimmäisten kahden osalta näin myöskin kävi.

Raporttia Sofian juoksuleiristä tulossa. Viimeistään sunnuntaina.

Kuvassa oleva Anders on mm. voittanut Tukholma maratonin aikaan 2:18:17

-Alex

2 kommenttia:

  1. Nyt on pakko todeta, että jokseenkin katkerana näitä teidän päivityksiä käyn lukemassa ;), mutta silti on aina tultava kun huomaan päivityksen. Mukava seurata teidän edistystä ja samalla vaan toivoo, että omat omituiset ongelmat sais jättää taakseen ja alkaa oikeesti keskittyä niihin juoksu kilsoihin, nopeuksiin jne. Nyt mennään vaan kipujen mukaan. Sofian raporttia odotan ihan intona täällä :D

    VastaaPoista
  2. Harmi että joudut huilaamaan mutta onhan kesään vielä aikaa :)
    Sofialta tulikin tuossa äsken tekstiä liikuntaleiristä.
    Toivottavasti pääset juoksukuntoon pian!

    VastaaPoista