sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Pitkä lenkki ja mummokeilailu

Loistava ulkoilusää sanottiin eilen uutisissa. Syytän siis maikkaria siitä että koko Helsinki oli ulkona juuri silloin kun minun piti juosta viikon pitkä lenkki. Ärsytyksen huippu oli mummot ja pissikset joilla on yksi yhteinen piirre, he kävelevät vierekkäin ja eivät suostu väistää kun takaa tulee juoksija. Okei mummopareille anteeksi siitä että kuulo ei ehkä pelaa.
Ärystyksestä huolimatta sää oli mitä mainioin ja sain kasaan 12,5 km 6.12 km/min. Ei ehkä tarpeeksi pitkä mutta sinnepäin ainakin (sorry Sandra).








- Alex

3 kommenttia:

  1. Inga problem, det är trots allt för din egen skull du tränar! Och, 12,5 är ändå en bit över 10 så de e bara bra!! :) Och farten är jag mycket nöjd med!! Ska planera ihop ett riktigt kiva intervallpass till nästa vecka! Springer du med garmin? Så att du har koll på hur långt du springer och exempelvis skulle kunna dra kilometersintervaller?!

    VastaaPoista
  2. I know :) tyvärr, ingen Garmin men jag springer med Runtastic på Iphone och då får jag nog ut tillräckligt noggran fart och distans. Joten intervalleja kehiin vaan!

    VastaaPoista