keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Esport areena

Kävimme juoksuporukan kanssa vetämässä intervalleja Esport areenan sisäradalla eilen. Lapset  Hoploppiin ja mutsit radalle!

Otin Nikeit koska ne tuntuu nopeilta, mutta se osoittautui virheeksi. Rata on niin kova että jaloissa tuntui oikein ikävästi.

Lämmittelyn jälkeen juostiin 4x400m 80% teholla ja 5x200m 90% teholla, tai niin suunniteltiin ainakin. Todellisuudessa juoksin yhdessä kahden huomattavasti nopeamman juoksijan kanssa, joten mulle intervallit meni 90% teholla ja n. 95% teholla, joten jo "pitkien" vetojen jälkeen olin ihan poikki. 200set menivätkin aika hitaasti vaikka pinnistin ihan täysii.

Tänään oon sitten ollut ihan poikki. Join sangollisen kahvia aamulla ilman minkäänlaista efektiä, ja tuntuu kuin olisin jäänyt bussin alle. Mihinkään ei siis varsinaisesti satu, on vaan runnottu olo. Ei auttanut sekään että olen joutunut seisomaan betonilattialla koko päivän. Vaikka on melko kurja olo niin se tuntuu kuitenkin jotenkin hyvältä. Outoa .

Esport areena oli aika mahtava paikka! sisäradan lisäksi siellä oli sisäpelikenttiä, valtava punttisali, ryhmäliikuntapaikkoja trxää ja vaikka mitä! Miinukset vaan hinnasta, juoksualustasta ja kuivasta sisäilmasta. Kannattaa mennä kokeilemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti