tiistai 21. toukokuuta 2013

Tyhmyys tiivistyy myös juoksujoukossa

Hesarissa oli muutama päivä sitten juttua siitä miten kolmasosa HCR:än osallitujista lähtee puolikkaalle ainoastaan muutaman harjoituskerran voimin. Siis jengi käy lenkillä muutaman kerran ja lähtee sitten takki auki taivaltamaan 21,1km. Tuntuu aika kaamealta ajatukselta. 

Juoksin itse ensimmäisen kokonaisen suht. takki auki, eli "vain" puolen vuoden treenijakson jälkeen. Polvi ja maku koko hommaan meni sen sileän tien. Vasta vuosi tuon maratonin jälkeen löysin takaisin juoksun pariin.

En väitä että ei ole sellaisi ihmisiä jotka ovat siinä kunnossa että pystyisi juoksemaan puolikkaan treenaamatta. Väitän kuitenkin että tämän kolmasosan joukossa löytyy myös sellaisia jotka ei TODELLAKAAN ole siinä kunnossa että puolikas pitäisi suorittaa. Näiden ihmisten ajatuskulkua olisi mielenkiintoista seurata. 

2 kommenttia:

  1. Olen ihan samaa mieltä tästä. Itse sairastelin kevään ja en lähtenyt pyörimään hcr:lle, koska tiesin, että en ole lähelläkään puolikas kunnossa. Pari vuotta sitten samaisessa tapahtumassa kummastelin niitä ihmisiä, jotka rupesivat kävelemään Linnunlaulun kohdalla - todellakin heidän ajatuskulkua olisi mielenkiintoita seurata. Kiitos samalla blogin pidosta, kiva on ollut lueskella tätä säännöllisen epäsäännöllisesti.

    VastaaPoista
  2. Moi Seena. Kiitos kommentista! Tosiaankin en oikein ymmärrä näitä. Ja vielä kolmasosa koko porukasta. Aika kovaa kyytiä antaa kylläkin omalle kropalle jos lähtee takki auki tuollaista suorittamaan.

    VastaaPoista