tiistai 20. marraskuuta 2012

Voiko salilla viihtyä?

Torstaina on edessä kuntotesti. Silloin selvinnee viitteellinen hapenottokyky. Viitteellinen koska kyseessä on joku Polarin kehittämä testi jota tehdään sykemittauksella ilman sen kummempaa liikuntaa. Pakettiin kuuluu myös puristusvoimatesti ja kehonkoostumusanalyysi.

Voimatestistä puheen ollen, kävin viime viikolla ensimmäisen kerran moneen vuoteen salilla. Ja vaikka en millään haluaisi, niin on kuitenkin pakko myöntää että tykkäsin. Joten kävin tänään uudestaan. Tykkäsin taas. Minussa on ilmeisesti jokin isompi vika, inhoan nimittäin punttisalia. Isolla i:llä. Inhoan. Tuliko selväksi? Näköjään ei. Pitänee katsoa tarkkaan peilistä ja miettiä mikä on muuttunut.

Siihen asti exercise.about.com tarjoaa vinkkejä siitä miten omaa core-voimaa ja ryhtiä voi testata kotikonstein. Tässä esim. juoksijoille tärkeä yläkroppaharjoitus "reverse fly"

2 kommenttia:

  1. Heh, mulla on/oli ihan sama, mä inhosin käydä salilla. Kas kummaa kun tuli vaihdettua kuntosalia missä on toimivat laitteet niin jospa alkoi kuntosalikin houkuttaa :) Nyt on jo painoja nostettu pariin kertaan ja innostus on vaan jatkunut. Se on ihan kivaa vastapainoa juoksulle

    VastaaPoista
  2. Totta puhut. Vaikka en vieläkään voi uskoa että nuo sanat tulivat juuri mun suusta. Koska minähän en tykkää punttisaleista.

    VastaaPoista