tiistai 13. marraskuuta 2012

Jotain joka päivä jatkuu

Päätin viikonloppuna että tällä viikolla liikun ainakin 30min joka päivä.

Tähän asti kaikki kunnossa. Maanantaina kävin ensimmäistä kertaa yli vuoteen salilla. Treenasin core:a, jalkoja ja vähän yläkroppaa. Tänään fiilis on aika yliajettu. Ihan kun joku olisi käyttänyt mun rintalihaksia tuolina. Onneksi jalat kuitenkin toimi. Vedin nopeat intervallitreenit heti duunin jälkeen. 6 x 2min ja jokaisen vedon välissä 30s kävelyä. Kaksi samanlaista settiä. Ja kroppa huutaa lepoa. Huomenna onkin edessä jonkunmoinen haaste kun lepopäivää ei ole tarjolla. Taidan kuitenkin ottaa suht iisisti ja satsata core-treeneihin kotioloissa huomenna. Torstaina taas lenkkipolulle. Perjantaista en vielä tiedä. Lasketaanko olutkäden jatkuva heiluminen?

-Alex

2 kommenttia:

  1. Minä ajattelin yhdistää lauantaina pitkän lenkin ja pikkujoulut: juoksen kaverin luo, joka asuu keskustassa, käyn siellä suihkussa ja tälläytymässä ja eikun pikkujouluihin.

    Joku hyöty sentään tässä pöndellä asumisessa: kun kiertää parin mutkan kautta, niin kaverin luo tulee matkaa 22km. Säästyy taksimaksukin (toiseen suuntaan ainakin).

    Tuija

    VastaaPoista
  2. Loistavaa. PItää harkita baariin juoksemista. Ehkä täältä löytyisi markkinarako, baari missä on suihku juoksijoita varten :)

    VastaaPoista