perjantai 31. elokuuta 2012

Apua! Olen sääennusteriippuvainen

Käytössä on vähintään kolmet eri sääennusteohjelmat. Käytän niitä päivittäin. Sofian mielestä olen riippuvainen sääennusteista. Säätä katson enemmän ipuhelimesta kun ikkunasta. Kun edessä on juoksutapahtuma musta tulee vielä pahempi addikti. Silloin ennusteita pitää katsoa mielellään tunneittain että tietää mitä horisontissa luuraa. Ja huomiseksihan on luvassa sadetta. Kaikki Metet ja Pekat ovat kerrankin samaa mieltä, juuri Midnight Runin alkaessa taivaalta alkaa ropista vettä. Ja yötä kohti kun mennään niin tilanne pahenee.

Onneksi en pelkää sadetta, toivon jopa sitä. Mielestäni olen parhaimillaan juuri sadesäässä. Joten Bring it on! Ainiin, ja tämä riippuvuusjuttuhan ei ole niin paha, eihän?

- Alex, sääennusteriippuvainen

3 kommenttia:

  1. Ei hitto, hyvä postaus! Mun miehen lisäksi on siis olemassa muitakin... :D. Että ei, ei se oo kovin paha ja sä et oo ton riippuvuuden kanssa yksin :). Tsemppiä juoksuun!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Onneksi en ole yksin. Ehkä pitäisimme miehesi kanssa perustaa sääennusteaddiktit ry. Meitä saattaa olla enemmänkin :)

    VastaaPoista
  3. Myönnän.... Häiden lähestyessä addiktio oli jo jokseenkin häiritsevää, pahimmillaan taisin tunnin välein tsekata missä asennossa ne pilvet lojottaa. Ja mikä pahinta, se ennuste muuttuu miltei kokoajan. Sadetutkan tuijottamisessa on myös jotain rauhoittavaa ;D

    VastaaPoista