lauantai 21. heinäkuuta 2012

Dramaattinen yö kisan jälkeen

Sofialla ei siis mennyt ihan nappiin. Heti suorituksen jälkeen iski todella paha olo ja hela hoito loppui sairaalaan. Jotenkin tankkaus oli mennyt pieleen ja vatsa ei pystynyt hoitaa nesteitä tai kiinteitä ollenkaan. Yhdeltä yöllä likka meni niin huonoon kuntoon että oli pakko soittaa ambulanssin paikalle. Tippa suoneen ja reissu Meilahteen. No nyt on jo kaikki paremmin ja tuossa se maratoonari loikoilee sohvalla.

Itselläni meni paremmin. Olo on mainio ja suoritus oli aika lähellä täyttä kymppiä. Ok, tavoite oli kova 1.54, ja tiesin jo aika nopeasti että on parempi pitää 5,30min/km vauhtia kun edes yrittää tuota 5.24min/km. Pysyin kun pysyinkin aika lähellä 5,30min/km lukuunottamatta muutama kilometri kasin kohdalla kun lähdin peesaa yhtä tyyppiä joka näytti juoksevan sopivaa vauhtia. No - ehkä olisin voinut vielä kiristää minuutin tai jopa puolitoista mutta aika lähellä maksimia oltiin kuitenkin. Keskisyke 170 eli 92% maksimista. Tyytväinen olen myös siihen että pystyin tekemään omaa juoksua enkä lähtenyt alkuryntäykseen mukaan, näin pääsin ohittamaan populaa toisella kierroksella ja sehän vasta motivoi!
Keskivauhti 5,34min/km, paras kilsa 5,20 ja huonoin 5,43. Syke nousi välillä aina 179:ään mutta jalat pysyivät silti suht virkeänä. 

Tästä on hyvä lähteä tavoittelemaan 50min kympillä Midnight Runilla ja sen jälkeen edessä onkin Lidingöloppet (30km maastoa). 


Kisan jälkeen


Tänään aamulla

Tippa ei tapa

- Alex


2 kommenttia:

  1. No jopas oli kurja loppu, mutta onneks tippa saa nopeesti kropan virkeeksi. Onnea hienosta ajasta. Mie täällä yritän Vaaroille saada itseäni 15km juoksu kuntoon, jotenkin tuntuu vaan olevan helpommin sanottu kuin tehty... :S

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Ja Sofia on jo paljon parempi! Kyllä se kunto sieltä tulee. Jos ei muilla konsteilla, niin juoksemalla :)

    VastaaPoista